Arbejdsproces

Vi arbejder med dokumenterede rutiner for hele oversættelsesprocessen fra bestilling til levering af den færdige oversættelse. I en tæt dialog med kunderne arbejder vi på løbende at optimere alle trin i processen.

Send os dine filer, og få et tilbud i dag!

Fire øjne og den rigtige kompetence

Vores oversættere oversætter udelukkende til deres eget modersmål. Alle oversættere er uddannede og har både den sproglige kompetence og den faglige viden, som er nødvendig for at kunne levere oversættelser af højeste kvalitet. Når en oversættelse er færdig, bliver den kontrolleret af endnu en oversætter.

Oversættelseshukommelser

Vi arbejder med de største oversættelsesprogrammer. Disse programmer fungerer som databaser, hvor alle de oversættelser, vi laver, bliver gemt. Programmerne hjælper os med at kontrollere, hvordan vi tidligere har oversat en bestemt term eller et bestemt udtryk. På den måde kan vi sikre, at terminologien bliver konsekvent. Inden vi indleder et nyt samarbejde, gennemgår vi de termer og formuleringer, som er vigtige for dig.

Leveringssikkerhed

For os er det en selvfølge, at du får dine oversættelser til tiden. Flere af vores kunder har i deres rammeaftaler en paragraf om ret til erstatning i tilfælde af forsinket levering. Samtlige leveringstider bliver dokumenteret, så vi hurtigt og enkelt kan lave statistikker over vores leveringssikkerhed.

 

Få et gratis tilbud!

Send os din tekst, så vender vi tilbage inden for 1 time med et tilbud og en tidsramme.