Scandinavian Design Center

"Vi lægger vægt på en smidig arbejdsgang. Via vores samarbejde med GLOBALscandinavia har vi fundet en model, hvor vi tænker flersproglighed ind helt fra starten."

Thomas Steinschaden Export Marketing Manager

Om virksomheden

Hos Scandinavian Design Center finder du indretning og design til alle hjemmets rum. Virksomhedens unikke sortiment består af tusindvis af nøje udvalgte indretningsartikler fra mere end 200 skandinaviske varemærker som f.eks. Marimekko, Brita Sweden, Iittala, String möbler, Ferm Living og Watt & Veke. Tilsammen giver de et tydeligt billede af, hvad skandinavisk design står for, og hvad der gør det så unikt.

Hjemmeside

Dokumenttyper

Tekster for e-handel

Sprogkombinationer

DE - DKDE - DK
DE - DK
DE - FIDE - FI
DE - FI
DE - NODE - NO
DE - NO
DE - SVDE - SV
DE - SV
EN - DKEN - DK
EN - DK
EN - FIEN - FI
EN - FI
EN - NOEN - NO
EN - NO
EN - SEEN - SE
EN - SE
DK - DEDK - DE
DK - DE
SE - DESE - DE
SE - DE

Udfordring

At håndtere store og repetitive tekstmænger med en enkel prissætning og levere med formatet i behold.

Løsning

Sammen med Scandinavian Design Center har vi kigget på hele copy-processen og i fællesskab fundet frem til en række tiltag for et bedre og mere effektivt udgangsmateriale for oversættelserne.

Resultat

Ved allerede i copy-fasen at være bevidst omkring, at teksten skal oversættes, og ved at finjustere formateringen af udgangsmaterialet har vi været i stand til at reducere den tid, processen tager, øge leveringssikkerheden og forbedre effektiviteten i oversættelseshukommelsen.

Få et gratis tilbud!

Med en brændende interesse for sprog hjælper vi vores kunder med at få succes internationalt.

FÅ ET GRATIS TILBUD