Hoya Lens

“Vi sætter pris på den hurtige service og den gode dialog, som GLOBALscandinavia kan tilbyde.”

Pernilla Wikberg Regional Marketing Scandinavia

Om virksomheden

Hoya er en af verdens førende producenter af brilleglas. Virksomheden står for innovativt glasdesign appliceret på de tyndeste og mest holdbare materialer, og forskning og udvikling udgør en stor del af aktiviteterne. Deres behandlinger har længe været anerkendt som branchens mest slidstærke, og de seneste behandlinger giver også beskyttelse mod UV-stråling og blåt lys.

Hjemmeside

Dokumenttyper

Brochurer
Nyhedsbreve
Pressemeddelelser

Sprogkombinationer

EN - DKEN - DK
EN - DK
EN - NOEN - NO
EN - NO
EN - SEEN - SE
EN - SE
SE - DKSE - DK
SE - DK
SE - NOSE - NO
SE - NO

Udfordring

Nogle gange vil Hoya Lens beholde engelske termer i deres dialog. De engelske begreber er helt enkelt så indarbejdede, at en oversat term ikke giver mening. Vores udfordring er at sikre, at det kun er de ord, der skal oversættes, som rent faktisk bliver oversat.

Løsning

Vi har sammen med Hoya Lens opbygget en ordliste, som hjælper os med at vælge de rigtige ord. I det omfang, det er muligt, lader vi altid den samme oversætter, som allerede er fortrolig med teksterne, arbejde med de nye opgaver fra Hoya Lens.

Resultat

Hoya Lens fortsætter med at gøre brug af os, og jo længere tid vi har arbejdet sammen, desto mere tid sparer begge parter. Ved at indgå en rammeaftale har Hoya Lens nu også en rabatsats koblet til sine oversættelsesopgaver.

Få et gratis tilbud!

Med en brændende interesse for sprog hjælper vi vores kunder med at få succes internationalt.

FÅ ET GRATIS TILBUD