deVal

“GLOBALscandinavia har lige præcis den fingerspidsfornemmelse for sprog, der kræves for at undgå, at der opstår misforståelser på vores forskellige markeder.”

Anneli Isacsson Marketing Manager

Om virksomheden

deVal markedsfører og sælger tøj til virksomheder på en lidt anden måde, end man er vant til i branchen. De har et højt nyhedstempo og lancerer en ny kollektion hver sæson. Tøjet kan profileres ved hjælp af tryk, broderier og etiketter, hvis kunden ønsker det.

Hjemmeside

Dokumenttyper

Hjemmesidetekster
Kataloger
Nyhedsbreve

Sprogkombinationer

SE - ENSE - EN
SE - EN

Udfordring

deVals tekster er kendetegnet ved en lang række sprogspecifikke udtryk. Vores udfordring ligger i at skaffe kvalificerede oversættere med en god fornemmelse for nuancerne i sproget. Projektet kræver stor fleksibilitet og kreativitet fra oversætternes side.

Løsning

Vi arbejder med håndplukkede oversættere med stor kulturel kompetence for at sikre, at ingen sprogspecifikke udtryk bliver misfortolket. Oversætterne har målsproget som modersmål og bor i de lande, hvis sprog vi oversætter til.

Resultat

deVal fortsætter med at bruge os og føler sig trygge omkring, at vores oversættelser altid er tilpasset deres målgruppe. Vi leverer den fingerspidsfornemmelse for sprog, der kræves for at undgå, at der opstår misforståelser. deVals kataloger når altid i trykken til tiden, og det er vi meget stolte over at være medvirkende hertil.

Få et gratis tilbud!

Med en brændende interesse for sprog hjælper vi vores kunder med at få succes internationalt.

FÅ ET GRATIS TILBUD