Berendsen

“Jeg oplever, at samarbejdet med GLOBALscandinavia går rigtig godt. Deres tekster holder en høj kvalitet til trods for korte leveringsfrister.”

Eva Jönnerheim Marketing Product Manager

Om virksomheden

Berendsen tilbyder enkle, uproblematiske løsninger på det meste, som har med tekstiler at gøre. Fra dørmåtter til funktionelt arbejdstøj, og alt der er brug for til restauranter og hoteller. Virksomheden er nu en af Europas førende inden for tekstilservice. Dets lejekoncept frigiver både tid og ressourcer hos kundevirksomhederne!

Hjemmeside

Dokumenttyper

Brochurer
Manualer
Kataloger

Sprogkombinationer

EN - SEEN - SE
EN - SE
DE - SVDE - SV
DE - SV
DK - SEDK - SE
DK - SE
SE - ENSE - EN
SE - EN
SE - FISE - FI
SE - FI

Udfordring

Berendsen har brug for oversættelser i flere sprogretninger, og det er af og til svært at finde den rigtige oversætter til den rigtige pris. I Berendsens tilfælde gælder det især oversættelserne fra svensk til finsk. Her er efterspørgslen stor og antallet af tilgængelige oversættere lille.

Løsning

Vi har mange kunder, som efterspørger oversættelse fra svensk til finsk, og vi har derfor ansat oversættere med denne sprogkombination. Det er praktisk, når samme oversætter kan fortsætte med tilbagevendende opgaver til en bestemt kunde. Kvalitet hænger i høj grad sammen med kontinuitet.

Resultat

Berendsen får altid sine oversættelser til en fordelagtig pris uafhængigt af sprogkombinationen takket være det faktum, at GLOBALscandinavia også har fastansatte oversættere.

Få et gratis tilbud!

Med en brændende interesse for sprog hjælper vi vores kunder med at få succes internationalt.

FÅ ET GRATIS TILBUD