Babyjogger

“Det er svært at finde et godt oversættelsesbureau. For tre år siden indledte vi et samarbejde med GLOBALscandinavia, og vi er yderst tilfredse.”

Kalle Nyqvist VD

Om virksomheden

Formgiverne hos Baby Jogger© designer barnevogne, men er samtidig også forældre. De opfandt den 3-hjulede barnevogn, joggingvognen og City Select®-vognen, som vokser i takt med din familie. Det seneste tilskud til familien er en paraplyvogn med vendbart sæde, den første af sin slags på markedet. Alle virksomhedens prisbelønnede barnevogne har innovative løsninger, som gør tingene lettere for dig og din familie.

Hjemmeside

Dokumenttyper

Brochurer
Manualer

Sprogkombinationer

DE - ENDE - EN
DE - EN
EN - DKEN - DK
EN - DK
EN - FIEN - FI
EN - FI
EN - NOEN - NO
EN - NO
EN - SEEN - SE
EN - SE
SE - DKSE - DK
SE - DK
SE - ENSE - EN
SE - EN
SE - NOSE - NO
SE - NO

Udfordring

Katalogerne fra Baby Jogger® sendes fra USA til Sverige til oversættelse til fire nordiske sprog. Teksterne kommer kort tid før, de skal i trykken. Derfor haster det ofte med oversættelsen, og der er ikke plads til at rykke en deadline.

Løsning

GLOBALscandinavia har fastansatte oversættere, så vi slipper for at bruge tid på at tage kontakt til freelancere. Fastansatte medarbejdere giver os også betydeligt bedre mulighed for at lade samme oversætter løse flere opgaver af samme type, og en oversætter, der er vant til de pågældende opgaver, løser dem jo både hurtigere og bedre.

Resultat

Vi kan levere til tiden takket være erfarne oversættere, som er i stand til at overholde opgavernes korte deadlines. Pro Support AB stoler på os, og vi stoler på dem.

Få et gratis tilbud!

Med en brændende interesse for sprog hjælper vi vores kunder med at få succes internationalt.

FÅ ET GRATIS TILBUD