Fortrolighedspolitik

Som udbyder af sprogtjenester værdsætter og respekterer GLOBALscandinavia dit privatliv og forpligter sig til at beskytte dine personlige data.

FÅ ET GRATIS TILBUD

Fortrolighedspolitik

GLOBALscandinavia er en skandinavisk udbyder af sprogtjenester med kontorer i Danmark, Sverige og Norge. Som udbyder af sprogtjenester værdsætter og respekterer GLOBALscandinavia dit privatliv og forpligter sig til at beskytte dine personlige data.

Indsamling af personlige data

Som udbyder af sprogtjenester indsamler, behandler og gemmer GLOBALscandinavia oplysninger fra vores kunders kontaktpersoner og leverandører efterfølgende benævnt personalige data. Vi indsamler typisk følgende oplysninger:
- navn og stillingsbetegnelse
- kontaktoplysninger inklusive e-mailadresse
- oplysninger vedrørende erhvervserfaring og uddannelse (leverandører)

Retsgrundlag for behandling

Vi behandler disse data på et aftalegrundlag, hvor dataene er nødvendige for at opfylde enten kontraktlige eller erhvervsmæssige forpligtelser i forbindelse med vores forretning.

Formål med indsamling og behandling af personlige data

GLOBALscandinavia anvender dine personlige data til at levere den tjenesteydelse, som dataene er blevet indsamlet til. GLOBALscandinavia behøver og behandler personlige data i forbindelse med din anmodning om, eller dit køb af vores sprogtjenester eller til at overveje dig og/eller vælge dig som leverandør til vores sprogtjenester.

Opdatering, korrigering eller sletning af dine personlige data

Du kan anmode om detaljerede oplysninger om de personlige data, som vi behandler hos GLOBALscandinavia, og du har ret til at opdatere, korrigere eller slette disse oplysninger.

Overholdelse

I det omfang at GLOBALscandinavia indsamler, behandler og gemmer personlige data, vil GLOBALscandinavia gøre dette i henhold til Persondataloven og Persondataforordningen (GDPR), der træder i kraft den 25. maj 2018. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende behandling af dine personlige data, kan du kontakte os på GDPR@globalscandinavia.com.

Revideret maj 2018

LICS Logo

Certificeret i henhold til ISO 17100 og ISO 18587, som angiver betingelserne og kravene til efterredigering af maskinoversættelse.

GLOBALscandinavia A/S er et professionelt oversættelsesbureau med kontorer i København, Malmø og Oslo samt en finsk afdeling. Virksomheden har ca. 25 fastansatte oversættere og en række projektledere, som koordinerer opgaverne fra afgivelse af tilbud til levering. Derudover har vi et stort netværk af freelancere i en lang række lande.

Få et gratis tilbud!

Med en brændende interesse for sprog hjælper vi vores kunder med at få succes internationalt.

FÅ ET GRATIS TILBUD