Hoya Lens

  Vi sætter pris på den hurtige service og den gode dialog, som GLOBALscandinavia kan tilbyde.
  

Pernilla Wikberg Regional Marketing Scandinavia
Om virksomheden

Hoya er en af verdens førende producenter af brilleglas. Virksomheden står for innovativt glasdesign appliceret på de tyndeste og mest holdbare materialer, og forskning og udvikling udgør en stor del af aktiviteterne. Deres behandlinger har længe været anerkendt som branchens mest slidstærke, og de seneste behandlinger giver også beskyttelse mod UV-stråling og blåt lys.


Hjemmeside

  Dokumenttyper
  • Brochurer - Nyhedsbreve - Pressemeddelelser

 Sprogkombinationer
  • - EN-DK
  • - EN-NO
  • - EN-SV
  • - SV-DK
  • - SV-NO

Udfordring

Nogle gange vil Hoya Lens beholde engelske termer i deres dialog. De engelske begreber er helt enkelt så indarbejdede, at en oversat term ikke giver mening. Vores udfordring er at sikre, at det kun er de ord, der skal oversættes, som rent faktisk bliver oversat.

Løsning

Vi har sammen med Hoya Lens opbygget en ordliste, som hjælper os med at vælge de rigtige ord. I det omfang, det er muligt, lader vi altid den samme oversætter, som allerede er fortrolig med teksterne, arbejde også med de nye opgaver fra Hoya Lens.

Resultat

Hoya Lens fortsætter med at gøre brug af os, og jo længere tid vi har arbejdet sammen, desto mere tid sparer begge parter. Ved at indgå en rammeaftale har Hoya Lens nu også en rabatsats koblet til sine oversættelsesopgaver.

 

Få et gratis tilbud!

Send os din tekst, så vender vi tilbage inden for 1 time med et tilbud og en tidsramme.