AB Dogman

  Vi har ofte brug for at få vores oversættelser tilbage hurtigt. Det har aldrig været et problem for GLOBALscandinavia at overholde korte deadlines.   

- Ingrid Dahlgren Marketing Coordinator
Om virksomheden

Dogman blev startet op i 1965 i Lund og har siden da haft fokus på husdyrenes ve og vel. Som leverandør tilbyder de en komplet sortimentblanding af både egne mærkevarer og nøje udvalgte leverandørmærker til både hunde, katte, smådyr, fugle og fisk samt heste og ryttere. I dag er Dogman etableret i både Sverige, Norge, Danmark og Finland. Produkterne sælges her via zoofaghandel og dagligvarehandel.


Hjemmeside

  Dokumenttyper
  • Nyhedsbreve - Brochurer - Emballager

 Sprogkombinationer
  • - SV-FI
  • - SV-NO
  • - EN-NO
  • - EN-DK

Udfordring

Dogman har ofte brug for at få sine tekster oversat med kort varsel. Det kan nogle gange tage lidt tid for os hos GLOBALscandinavia at komme i kontakt med de rigtige freelancere. Og er vi rigtig uheldige, har ingen af de passende freelancere tid til at påtage sig en hasteopgave.

Løsning

GLOBALscandinavia findes både i Sverige, Danmark og Norge, og hos os arbejder fastansatte medarbejdere med oversættelse til alle de skandinaviske sprog samt finsk. Dogman har brug for oversættelse til netop finsk, norsk og dansk, hvilket vi løser hurtigt med in-house-oversættere.

Resultat

Dogman får sine oversættelser i tide takket være det faktum, at GLOBALscandinavia har fastansatte oversættere i en række sprogkombinationer. For oversættelser til svensk, dansk, norsk og finsk går processen således hurtigt, og der er stor sandsynlighed for, at den samme oversætter kan påtage sig flere opgaver for samme kunde.

 

Få et gratis tilbud!

Send os din tekst, så vender vi tilbage inden for 1 time med et tilbud og en tidsramme.