Oversættelsesbureau

Vi er et professionelt oversættelsesbureau med kontorer i København, Malmø og Oslo

Vi hjælper dig med at få succes internationalt

Vi er oversættelsesbureauet, som giver lidt mere. Vi hjælper store og små virksomheder med at få succes internationalt ved at levere oversættelser af høj kvalitet, som fungerer optimalt på netop det marked og i den kultur, hvor de skal anvendes.

Vi leder hele tiden efter flere oversættere at samarbejde med på freelance-basis. Vi arbejder mest med de store europæiske sprog og de nordiske sprog, men samarbejder naturligvis også gerne med dygtige oversættere inden for andre sprog.

Vi stiller høje krav til kompetencer, kvalitet og konfidentialitet.

En grundlæggende forudsætning for et samarbejde er, at du som oversætter kun oversætter til dit eller dine modersmål. En anden vigtig forudsætning er, at du accepterer vores forretningsbetingelser og er parat til at indgå en aftale om tavshedspligt med os.

Ud over disse grundlæggende krav forventer vi, at du som oversætter har de sproglige, kulturelle og tekniske kompetencer, der kræves for at kunne levere oversættelser af høj kvalitet. Disse kompetencer kan man selvfølgelig tilegne sig på forskellige måder, men vi ser gerne, at du opfylder et af følgende formelle krav:

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at sende en mail til vendors@globalscandinavia.com, så svarer vi hurtigst muligt!

 

Få et gratis tilbud!

Send os din tekst, så vender vi tilbage inden for 1 time med et tilbud og en tidsramme.