Oversættelsesbureau

Vi er et professionelt oversættelsesbureau med kontorer i København, Malmø og Oslo

GLOBALscandinavia – mere end 30 år med oversættelse og udvikling

GLOBALscandinavia er nu hele 33 år gammel. Så mange år er der faktisk gået, siden Ralf Hohle Hansen stiftede virksomheden i Danmark. Idéen fik han allerede som studerende på Handelshøjskolen i København (i dag CBS - Copenhagen Business School). Her tog han sin kandidateksamen og fik graden cand.ling.merc. I 1983 blev han beskikket som statsautoriseret translatør og tolk i tysk. Nedenfor kan du læse Ralfs egen historie.

Fra analogt til digitalt

Det begyndte som en enkeltmandsvirksomhed i en kvistlejlighed i midten af København. Jeg fik oversættelses- og tolkeopgaver fra mindre virksomheder i København og omegn. Efter nogen tid knyttede jeg to partnere til virksomheden (de var også translatører i hhv. engelsk og tysk). Firmaet fik navnet SprogData A/S. På dette tidspunkt begyndte den store elektroniske revolution inden for oversættelsesverdenen, og jeg gik fra partnere til ansatte translatører og oversættere. Vi investerede i de første computersystemer (det allerførste hed IBM System 80), og virksomheden voksede år for år.

Navneændring og ekspansion over landegrænserne

Efter mere end 30 år i København har vi i dag omkring 25 oversættere på flere kontorer. Vi har fået udmærkelsen Gazelle-virksomhed og har skiftet navn til GLOBALscandinavia Group. Vi har åbnet kontor i Sverige, og vi har købt et norsk oversættelsesbureau. Ejerne og oversætterne er nu en del af GLOBALscandinavia. I dag har vi også faste medarbejdere i Norge og et kontor midt i Oslo.

Tradition og udvikling

Og det er altså så langt, som vi er kommet i dag. Og fremtiden, hvordan kommer den til at se ud? Vi i GLOBALscandinavia Group tror på, at fremtiden tilhører de virksomheder, som forstår at udnytte de oversættelsesværktøjer, som digitaliseringen byder på. Med mere end 30 års erfaring er vi godt rustet til at møde denne udfordring. I GLOBALscandinavia vil vi også fremover gå nye veje for at arbejde effektivt og leve op til vores kunders forventninger. Vi glæder os til de næste 30 år!

 

Få et gratis tilbud!

Send os din tekst, så vender vi tilbage inden for 1 time med et tilbud og en tidsramme.